Empirická analýza průběhu cenové konvergence ČR a nových členských zemí EU k eurozóně - Žďárek, Václav
Prehľad štúdií venujúcich sa cenovej konvergencii. Meranie cenovej konvergencie. Teoretické chápanie konceptu konvergencie. Empiricá analýza cenovej konvergencie.