Porovnanie vybraného externého činiteľa v Španielsku a na Slovensku - Piačková, Alexandra
Porovnanie dane z príjmu fyzických osôb na Slovensku a v Španielsku. Sadzby dane z príjmu fyzických osôb v Španielsku v roku 2011. Daň z príjmu právnických osôb v Španielsku. Odpisové sadzby v Španielsku. Progresívne zdaňovanie.