Obnovitelné zdroje energie - Dušek, Hynek
Obnoviteľné zdroje energie, význam a možnosti ich využitia. Význam energetiky na báze obnoviteľných zdrojov, jeho klady a zápory. Obnoviteľné zdroje pre agropriemyselný komplex.