Materiálna deprivácia obyvateľov Slovenska v mestách a na vidieku - Ivančíková, Ľudmila
Pojem materiálna deprivácia. Meranie materiálnej deprivácie . Analýza materiálnej deprivácie z pohľadu geografického územia.