Hospodárska kríza a jej vplyv na vzájomnú komunikáciu regionálnej samosprávy s podnikateľskou sférou - Zaušková, Anna
Regionálno-ekonomická teória a ekonomický rozvoj v rámci nových výziev v Európskej únii. Hospodárska kríza a podnikatelia. Bariéry v podnikaní malých a stredných podnikateľov. Ekonomický, sociálny a kultúrny život obyvateľov regiónu a jeho konkurencieschopnosť. Prieskum a porovnanie.