Manažment vedomostí a učiaca sa organizácia - Jergová, Natália
Príspevok sa sústredí na charakteristiku pojmov manažment vedomostí a učiaca sa organizácia. Obidva pojmy spolu nesporne súvisia, avšak nie je vhodné tieto pojmy zamieňať. Efektívny manažment vedomostí ako aj pretvorenie podniku na učiacu sa organizáciu je v súčasnosti cieľom všetkých podnikov, ktoré túžia po úspechu v konkurenčnom prostredí.