Ohodnocovanie manažérskej spôsobilosti - Porvazník, Ján
Problémy ohodnocovania manažérskej spôsobilosti. Zisťovanie úrovne celostnej manažérskej spôsobilosti. Rozlíšenie pojmov ohodnocovanie predpokladov a hodnotenie výkonnosti. Delenie znalostných aktív na: interné znalostné aktíva, externé znalostné aktíva a kompetentnosť (spôsobilosť) pracovníkov. Štruktúra a prístupy ohodnocovaných spôsobilostí. Metódy ohodnocovania spôsobilosti.