Manažment vysokých škôl ako samostatná disciplína - Hvorecký, Jozef
Uplatnenia adekvátnych manažérskych prístupov v oblasti vysokých škôl na dvoch úrovniach - systému ako celku a jednotlivých zložiek. Kvalita školy a posilnenie autonómie VŠ. Náplň činnosti vysokých škôl a nástroje riadenia.