Uplatňovanie koncepcie new public management v organizáciách verejného sektora - Jirásková, Soňa
Vývoj spoločensko-ekonomických systémov a modernizácia manažmentu verejných inštitúcií. Koncepcia New Public Management ako model riadenia organizácií verejného sektora, ktorý využíva metódy, nástroje a techniky manažmentu. Uplatňovanie princípov tejto koncepcie v rezorte obrany SR.