Potreba zavádzania manažérskych znalostí v znalostnej spoločnosti - Pešáková, Petra, 1984-
Implementácia manažmentu znalostí. Potreba manažérov znalostí. Typické manažérske znalosti. Rozvoj manažérskych znalostí. Integrácia manažérskych kompetencií. Manažér znalostí je pojem, ktorý sa začal častejšie prejavovať v riadení západných podnikov. Príklady firiem, u ktorých sa táto pozícia vytvorila. Rozdiel medzi manažérmi a manažérmi znalostí je v ich dôraze kladenom na komplexné zručnosti, ktoré vyžaduje obchodná činnosť každej organizácie.