Zvyšovanie výkonnosti firmy pomocou metódy cieľových nákladov - Serina, Pavol
Využitie cieľových nákladov k zvyšovaniu výkonnosti podniku. Metóda cieľových nákladov ako moderný nástroj riadenia nákladov. Šesť kľúčových princípov metódy cieľových nákladov. Implementácia metódy cieľových nákladov do praxe.