Kompetenčný prístup vo vzdelávaní krízových manažérov - Míka, Vladimír
Vzdelávacie aktivity a súčasné prístupy v chápaní krízového (núdzového) manažmentu. Obsahová a metodická príprava krízových manažérov. Vzdelávanie na vysokých školách, optimalizácia obsahového zamerania, zmena metód a prostriedkov. Krízový manažment ako súbor opatrení a riadenia kríz orgánmi štátu.