Využívanie úverov od Európskej investičnej banky na financovanie inovačných aktivít vo vybraných krajinách - Spišáková, Emília, 1983-
Porovnanie a zhodnotenie využívania úverov od Európskej investičnej banky na financovanie projektov podporujúcich inovačné aktivity vo vybraných krajinách. Vzájomné porovnanie 6 krajín: krajiny V4, Nemecko a Fínsko.