Hospodárenie so zdrojmi vo sfére obrany - Frianová, Viera
Problematika hospodárenia s pridelenými finančnými zdrojmi a finančného riadenia v rezorte obrany. Ekonomické vzdelávanie ako predpoklad rozvíjania ekonomického myslenia a následne racionálneho konania ľudí v každej sfére činností, vrátane hospodárenia so zdrojmi. Princípy ekonomického riadenia rezortu v praxi.