<The> future of corporate social responsibility - Chomová, Katarína, 1983-
Spoločenská zodpovednosť podniku - corporate social responsibility (CSR). Článok je venovaný budúcnosti spoločenskej zodpovednosti podniku. V článku sú použité nasledujúce štúdie: Development of corporate social responsibility - From cost to return (The IBM Institute for Business Value ), Managing tomorrow’s people - The future of work to 2020 (Pricewaterhouse Coopers) and The future of corporate social responsibility (VanCity Credit Union).