Možnosti a podmienky pokračovania v podnikaní po smrti živnostníka - Kopál, Ladislav
Procesný postup oprávnenej osoby v prípade záujmu o pokračovanie v živnosti. Miestna príslušnosť živnostenského úradu. Autorizácia práva na vykonávanie živnostenského oprávnenia po skončení dedičského konania. Preukazovanie práva na vykonávanie živnostenského oprávnenia. Postup oprávnených osôb po skončení dedičského konania v prípade záujmu o pokračovanie v podnikaní. Praktické príklady.