Teoretické prístupy ku skúmaniu cieľového miesta cestovného ruchu - Pompurová, Kristína
Cieľové miesto a jeho taxonómia. Teoretické koncepcie cieľového miesta. Geografický prístup ku skúmaniu cieľového miesta. Organizačný prístup. Marketingový a ekonomický prístup.