Modelling the diffusion of technology innovation: a marketing approach - Vasiľová, Mária, 1985-
Zakomponovanie cenového efektu do Bass growth modelu. Difúzia LCD televízorov v Slovenskej republike: empirické výsledky. Výsledky a diskusia.