Dobrovoľnícky cestovný ruch - Linderová, Ivica
Dobrovoľníctvo a dobrovoľnícky cestovný ruch. História dobrovoľníckeho cestovného ruchu. Dobrovoľník ako návštevník v cestovnom ruchu a jeho motívy. Organizácia dobrovoľníckeho cestovného ruchu. Európska dobrovoľnícka služba. Negatívne prejavy dobrovoľníckeho cestovného ruchu.