Environmentálne nákupné správanie spotrebiteľa - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Príspevok približuje prevažne v teoretickej rovine konfliktný atribút v správaní sa spotrebiteľov, kedy jasne deklarované environmentálne hodnoty nie vždy nachádzajú z rôznych príčin adekvátnu odpoveď v nákupnom správaní spotrebiteľov.