Výkonnosť slovenských podnikov v rokoch 2004 - 2009 - Sovíková, Daniela, 1983-
Začlenenie Slovenskej republiky do EÚ a potreba monitorovať jej postavenie v tomto spoločenstve za účelom zisťovania a porovnávania finančnej výkonnosti slovenskej ekonomiky. Slovensko a jeho postavenie v Európe. Porovnanie HDP s inými krajinami EÚ. Situácia slovenských podnikov za roky 2004-2009. Ukazovatele likvidity, aktivity, zadlženosti a rentability.