Investičné životné poistenie - deterministický a stochastický prístup - Majerníková, Kristína
Rozdiely deterministického a stochastického prístupu v investičnom životnom poistení pri ohodnocovaní jednotkovo viazaných produktov metódou peňažných tokov. Základy poistno-matematických výpočtov týchto produktov a náklady spojené so spravovaním poistných zmlúv.