Přístup k uplatňování CSR ve světě - Srpová, Jitka
Prístup k problematike spoločneskej zodpovednosti firiem (CSR) v Európskej únii. Uplaňovanie zásad spoločenskej zodpovednosti vo vybraných krajinách: Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko, USA.