Demografická analýza okresu Komárno - Mura, Ladislav
Analýza a zhodnotenie súčasnej demografickej štruktúry vybraného okresu Slovenskej republiky, konkrétne Komárna. Municipálna štruktúra obyvateľstva. Vývoj počtu obyvateľov, jeho veková, národnostná a zdravotná štruktúra. Zamestnanosť a priemerná mzda.