Regionalism and sustainable development: two concepts - one aim - Cihelková, Eva
Koncept trvalo udržateľného rozvoja v kontexte národného, globálneho a regionálneho riadenia. Regionalizmus ako nástroj znižovania chudoby a ekologickej krízy vo svete. Regionalizmus a nový regionalizmus - základný koncept. Regionalizmus a jeho väzba na trvalo udržateľný rozvoj. Regionálne obchodné dohody. NAFTA, GATT, GATS.