<The> cooperation between self government and business sector in the knowledge economy - Bajusová, Dana
Samospráva ako jeden z hlavných činiteľov v miestnom hospodárskom vývoji. Spolupráca samospráv so súkromnými spoločnosťami. Priemyselné parky a podnikateľské inkubátory. Hodnotenie výsledkov prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 210 samospráv Slovenska. Metodológia.