Analýza daňovej a maržovej elasticity spotrebiteľských cien - Strieška, Ľubomír
Návrh metódy, ako možno prognózovať vývoj spotrebiteľských cien, keď sa zvyšuje sadzba DPH. Metóda je založená na využití daňovej a maržovej elasticite spotrebiteľských cien.