Prekvapujúce rozdiely, medzi dvoma susedmi s Vladimírom Bezděkom aj o podstate dôchodkového systému - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozhovor s Vladimírom Bezděkom, predsedom predstavenstva Generali Slovensko, o podstate dôchodkového systému, poistných trhoch a rozdieloch medzi klientmi.