Ja, slovenský spotrebiteľ 2010 - Richterová, Kornélia
Príspevok je pokusom o odhalenie študentských názorov na dynamiku ich nákupného správania, osobitne s ohľadom na aktuálnu ekonomickú situáciu. Vplyv životnej situácie na nákupné správanie a racionalitu nákupného rozhodovania. Cenová senzibilita ako faktor rozhodovania o nákupe. Racionálnosť v nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Reštriktívny rozpočet, vynútené obmedzenie spotreby a možné úspory výdavkov.