Tajomný rok 2012 čínska populácia pracujúcich sa začne znižovať - Dujsík, Peter
Starnutie čínskej populácie a odhady populačného rastu v Číne. Účinky trendov čínskej politiky jedného dieťaťa. Zavedenie ekonomických opatrení a pôrodnosť v ostatných krajinách sveta. Pokles produktívnej populácie. Vytvorenie podmienok pre demograficky udržateľné sociálne systémy.