Informačná bezpečnosť v malých a stredných podnikoch a jej význam vo vzdelávacom procese manažérskych odborov - Rovňák, Martin
Riadenie informačnej bezpečnosti a jej špecifiká u malých a stredných podnikov. Osoba zodpovedná za informačnú bezpečnosť a jeho úloha v procese riadenia bezpečnosti. Prístupy k obsadeniu roly OZIB. Aplikácia znalostného manažmentu v podnikateľskom subjekte.