Zákon č. 324/2011 Z.z. o poštových službách s komentárom - Rusňáková, Zuzana
Cieľom zákona je zabezpečiť liberalizáciu na trhu poštových služieb. Poskytovanie poštových služieb. Poskytovanie univerzálnej služby a jej financovanie. Štátny dohľad a správne delikty. Poskytovanie dotácií v poštových službách.