Ekonomické nástroje v oblasti ekologických daní v EÚ - Vavrová, Katarína, 1960-
Evironmentálna politika v Európskej únii a jej hlavné oblasti. Ekonomické nástroje ekologickej politiky. Ekologická daňová reforma v Rakúsku a v Nemecku.