Hromadné prepúšťanie zamestnancov - Toman, Jozef
Kedy ide o hromadné prepúšťanie. Dôvod a spôsob ukončenia pracovného pomeru. Počet prepustených zamestnancov. Povinnosť zamestnávateľa prerokovať plánované hromadné prepúšťanie. Povinnosti voči Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Právna úprava hromadného prepúšťania.