Úspory vďaka technológii - Bróska, Michal
Životný cyklus PC v spoločnosti, ktorý pozostáva z časovo a nákladovo neefektívnych úkonov. Inštalácia, prevádzka a podpora virtuálneho desktopu. Porovnanie životného cyklu tradičného a virtuálneho desktopu.