Rozdiely v hospodárení domácností v slovenských regiónoch - Kaščáková, Alena
Štatistika rodinných účtov. Trendy vývoja príjmov a výdavkov domácností v rokoch 2004-2010. Regionálne rozdiely príjmov a výdavkov. Porovnanie hospodárenia domácností využitím multinomickej logickej regresie.