Bezpečnosť podniku - významný činiteľ súčasnosti - Gašpierik, Libor
Pojem bezpečnosť. Základný popis podniku. Procesy v podniku prebiehajúce v čase a priestore. Bezpečnosť podniku. Stratégia riadenia podniku. Význam bezpečnosti podniku.