Jazyk kommunikacii v ukrainskich SMI - Dziváková, Michaela, 1979-
Komunikačný jazyk v ukrajinských masovokomunikačných prostriedkoch. Ukrajinčina ako štátny jazyk Ukrajiny. Ruský jazyk - jazyk národnostnej menšiny. Komunikačný jazyk v elektronických médiách, na internete a v kinematografii. Komunikačný jazyk v tlači a v knižnej produkcii.