Dopad svetovej krízy na podniky slovensko-maďarskej pohraničnej oblasti - Dobai Korcsmáros, Enikő
Vplyv hospodárskej krízy na malé a stredné podniky na Slovensku. Pomocou prognózy autorka načrtáva všeobecný obraz o dopade svetovej krízy na Slovensko. Poukazuje na dopad krízy v Nitrianskom kraji a podrobnejšie sa zaoberá Komárňanským a Novozámockýcm okresom.