Ako sa stať úspešným lídrom svojho tímu - Remeňová, Katarína, 1982-
Úloha lídra ako osobnosti pri tvorbe a riadení pracovného tímu. Určenie tímových rolí a charakteristika jednotlivých členov. Hodnotenie a prepojenie úloh medzi členmi tímu. Nástroje hodnotenia ľudí.