Flexibility in knowledge-intensive sectors (Case of Slovakia) - Bajzíková, Ľubica
"Flexibilná firma" si vyžaduje rýchly nárast inovácií, nových technológií, zmien v produktoch. Veľký význam vedomostnej spoločnosti, vzťahy vedomostných pracovníkov a zamestnávateľov. Príspevok rozoberá výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo preskúmať mieru využitia flexibilnej práce v znalostných podnikoch Slovenska v súčasnosti, aj blízkej budúcnosti.