Čo by malo "páliť" manažérov ľudských zdrojov - Lazišťanová, Zuzana
Dôležité rozhodovania v riadení ľudských zdrojov pri formovaní rozhodnutí a spôsobe dosahovania výsledkov. Oganizácie kde útvar ĽZ formuje organizačnú kultúru a podporuje napĺňanie business cieľov.