Roľ stranovedčeskogo aspekta v mežkuľturnoj kommunikacii (na primere obučenija realijami studentov Ekonomičeskogo universiteta v Bratislave) - Strelková, Katarína
Úloha krajinovedného aspektu v interkultúrnej komunikácii. Krajinovedný aspekt výučby cudzieho jazyka. Príčina nedorozumení v medzikultúrnej komunikácii. Krajinovedný aspekt výučby ruského jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave.