Problemy interferencii v rodstvenno blizkich jazykach v oblasti leksiki - Rechtoríková, Gabriela
Charakteristika pojmu interferencia. Problémy interferencie v ruskom a slovenskom jazyku. Nesprávne používanie homoným v jazykoch.