Prínos ISO 50001 o energetickom manažérstve - Sekerešová, Drahomíra
Implementácia novej medzinárodnej normy ISO 50001 o energetickom manažérstve. Prínosy z implementácie v spoločnostiach: Delta Electronics - Čína, Schneider Electric - Francúzsko, Elektráreň Dahanu - India, AU Optronics - Taiwan, okres Bad Eisenkappel - Rakúsko.