Konkurenceschopnost a soudržnost v zemích V4 po Lisabonské strategii - Staníčková, Michaela
Analýza a porovnanie vývoja krajín V4 z pohľadu cieľov Lisabonskej stratégie s využitím štrukturálnych ukazovateľov stanovených pre ich hodnotenie.