Rozvoj talentů ve veřejné správě - Dvořáková, Martina
Talent manažment v podniku - aktivity spojené s ním začínajú mať zmysel vtedy, keď sú zreteľne napojené na celopodnikovú stratégiu. Výchova úradníkov v Čechách. Kľúčová rola nadriadených.