Inventarizácia majetku a záväzkov v organizáciách štátnej správy a samosprávy - Zakhar, Ladislav
Pojem inventarizácia podľa zákona o účtovníctve. Právna úprava inventarizácie. Spôsob vykonania inventúry. Lehoty uskutočnenia inventarizácie.