Delené pracovné miesto v novelizovanom Zákonníku práce - Mičudová, Tatiana
Delené pracovné miesto zaraďujeme medzi flexibilné formy zamestnania, inak nazývané aj ako atypické formy zamestnávania, alebo netypické formy zamestnávania. Atypické formy zamestnávania sa čoraz viac stávajú kľúčovými nástrojmi pre rast zamestnanosti, ale predstavujú aj nástroje zosúlaďovania pracovného a súkromného života zamestnancov. Ilustračné príklady.