Řízení výkonnosti společnosti - Salajková, Dita
Rozdielne ponímanie a prístupy k riadeniu výkonnosti spoločnosti. Procesné riadenie. Optimalizácia procesov. Reinžiniering podnikových procesov. Ako uskutočniť reinžiniering v praxi. Informačný systém podniku. Integrovaný manažérsky systém.